VELUX lichtkoepel vervangen

Wilt u uw oude VELUX lichtkoepel laten vervangen? De monteurs van Dakraam Techniek zijn ervaren op het gebied van vervangingen van VELUX lichtkoepels en dakramen. Ook als alleen het glas of het kunststof van de lichtkoepel vervangen moet worden, kunnen wij u van dienst zijn.

Een lichtkoepel wordt meestal vervangen omdat deze vol zit met krassen of als er condensvorming aanwezig is. Ook als u last heeft van het getik van regen en hagel op uw lichtkoepel, kunt u overwegen om uw lichtkoepel te laten vervangen.

Waarom een VELUX lichtkoepel?

Met een VELUX lichtkoepel  heeft u vrijwel geen contactgeluid van regen of hagel. Daarnaast voldoet een lichtkoepel van VELUX aan weerstandsklasse 2 van de NEN 5096 norm. Dit betekent dat deze lichtkoepels in aanmerking komen voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

De lichtkoepels van VELUX zijn over het algemeen voorzien van een HR++ beglazing. Met HR++ glas bespaart u aanzienlijk op de energiekosten. Dankzij het gebruik van weersbestendige PVC en doordat de koepel voorzien is van duurzaam acrylaat of polycarbonaat hebben de VELUX lichtkoepels weinig onderhoud nodig.

VELUX lichtkoepel laten vervangen door Dakraam Techniek

Als u uw lichtkoepel wilt laten vervangen, wilt u natuurlijk dat dit op een goede en professionele manier gedaan wordt. Dakraam Techniek is partner van VELUX. Dit betekent dat we jaarlijks trainingen volgen van VELUX.

Door het volgen van deze trainingen leveren wij professioneel werk af. Wij zijn erop getraind om VELUX lichtkoepels te vervangen. Hierbij werken wij volgens de montagerichtlijnen van VELUX.

Lichtkoepel laten vervangen door een officiële VELUX montagepartner

Dakraam Techniek is een officieel VELUX montagepartner.

Wij zijn dé specialisten op het gebied van het vervangen van lichtkoepels. Ook kunnen wij u op een professionele manier helpen met het monteren van daglichtsystemen, dakramen, dakkapellen en andere VELUX producten. Omdat we officieel montagepartner van VELUX zijn, voldoen we aan onderstaande criteria:

  • Wij volgen elk jaar minimaal 1 training bij VELUX
  • Wij zijn lid van een onafhankelijke geschillencommissie
  • Wij werken volgens de montagerichtlijnen die VELUX heeft opgesteld
  • Wij hebben jarenlange ervaring met het vervangen van lichtkoepels

Vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons op als u uw lichtkoepel wilt laten vervangen door een officiële VELUX montagepartner. Wij voerden de montagewerkzaamheden op een deskundige en professionele manier uit.

Andere diensten van Dakraam Techniek

Wij helpen u graag met het vervangen van een VELUX lichtkoepel. Maar wij doen meer dan het vervangen van lichtkoepels. Ook voor onderstaande werkzaamheden kunt u terecht bij Dakraam Techniek:

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend advies aan door te bellen met 010 229 81 64 of stuur een e-mail naar info@dakraam-techniek.nl.

Contact

[contact-form-7 404 "Not Found"]