VELUX glas vervangen

Wilt u het glas van uw VELUX dakraam laten vervangen? Dan bent u bij Dakraam Techniek aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder als u last heeft van condensvorming tussen de dubbele beglazing, lekkage of een gebroken glas.

Condensvorming aan de binnenzijde van het glas is meestal het gevolg van een lage buitentemperatuur in combinatie met een vrij hoge vochtigheid in uw kamer. Wilt u het minste risico lopen op condensvorming, dan adviseren wij uw huidige VELUX glas te laten vervangen door HR++ beglazing.

VELUX glas laten vervangen door Dakraam Techniek

VELUX levert HR++ beglazing. Deze beglazing kan vrijwel altijd vervangen worden voor het bestaande glas in uw VELUX dakraam. Groot voordeel van dit HR++ glas is dat u bespaart op de energiekosten. Het isoleert namelijk ontzettend goed.

De monteurs van Dakraam Techniek volgen regelmatig trainingen van VELUX. Wij blijven hierdoor op de hoogte van de laatste en nieuwste ontwikkelingen. Wilt u uw VELUX glas laten vervangen, dan kunnen wij u voorzien van de beste adviezen. Onze monteurs werken volgens de montagerichtlijnen van VELUX.

Glas laten vervangen door een officiële VELUX montagepartner

Wij zijn officieel VELUX montagepartner en zijn hierdoor dé specialist op het gebied van het vervangen van glas in uw VELUX dakraam.

Dakraam Techniek is ook uw partner op het gebied van montagewerkzaamheden aan daglichtsystemen, dakramen, dakkapellen en overige VELUX producten. Als officieel VELUX montagepartner bieden wij u de volgende zekerheden:

  • Dakraam Techniek volgt elk jaar minimaal 1 training bij VELUX
  • Wij zijn lid van een onafhankelijke geschillencommissie
  • Wij werken volgens de montagerichtlijnen die VELUX heeft opgesteld
  • Wij hebben jarenlange ervaring met het vervangen van lichtkoepels

Wilt u het glas in uw VELUX product laten vervangen door een officiële VELUX montagepartner? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons op. Wij voeren alle werkzaamheden uit op een professionele en goede manier.

Andere diensten van Dakraam Techniek

Dakraam Techniek helpt u indien u het glas van uw VELUX dakraam wilt laten vervangen. Maar ook voor onderstaande werkzaamheden kunt u ons inschakelen:

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend advies aan door te bellen met 085 – 049 5100 of stuur een e-mail naar info@dakraam-techniek.nl.

Contact

[contact-form-7 404 "Not Found"]