VELUX dakraam onderhoud

Het is belangrijk om uw VELUX dakraam goed te (laten) onderhouden. Een goed onderhouden VELUX dakraam gaat veel langer mee dan een dakraam waar vrijwel geen onderhoud aan uitgevoerd wordt.

U kunt zelf een steentje bijdragen aan de houdbaarheid van uw dakraam. Allereerst is het van belang om het hout van uw dakraam of dakvenster regelmatig te schilderen. Als uw dakraam of dakvenster volop in de zon ligt, dan is het extra belangrijk om het hout goed te onderhouden. Het hout droogt dan namelijk veel sneller uit.

Ook adviseren wij om eenmaal per jaar de scharnieren van het dakraam schoon te maken en vervolgens te smeren. Op deze manier blijven de vensters makkelijker open en dicht gaan. Maak de scharnieren eerst schoon met wat wasbenzine. Vervolgens kunt u de scharnieren smeren met behulp van zuurvrije vaseline.

Losse onderdelen vervangen

Wij bezitten alle onderdelen en materialen die nodig zijn om uw dakraam weer in de beste conditie te brengen. Vrijwel alle losse onderdelen van uw VELUX dakraam zijn vervangbaar.

Vanwege de schuine ligging in het dak heeft een dakraam relatief veel te verduren van de weersomstandigheden. Het kan gebeuren dat in de loop der jaren lekkage optreedt als gevolg van schade (bijvoorbeeld afgewaaide dakpannen of takken).

Een gevolg van lekkage kan zijn dat er condensvorming optreedt tussen de dubbele beglazing van het dakraam. Heeft u last van condensvorming tussen de beglazing, dan hoeft u niet meteen een nieuw dakraam te plaatsen. In de meeste gevallen volstaat het vervangen van het glas. Ook dit kunnen wij voor u doen.

VELUX dakraam laten onderhouden door Dakraam-Techniek

Onze monteurs krijgen met enige regelmaat een training van VELUX. Hierdoor kunnen wij volledig aan uw wensen voldoen als het gaat om de juiste onderhoud van uw VELUX dakraam. Wij zijn erop getraind om uw VELUX dakraam weer in goede conditie te brengen.

Wilt u onderhoud laten uitvoeren aan uw dakraam, dan staan wij voor u klaar.

Heeft u bijvoorbeeld last van tocht bij een gesloten raam? Opent uw dakraam zwaar of krijgt u deze bijna niet geopend? Of zijn er andere problemen met uw dakraam? Wij helpen u hier graag mee verder.

Voordelen van een onderhoudsbeurt aan uw VELUX dakraam

Wij zijn in het bezit van alle onderdelen en materialen, waarmee wij uw VELUX dakraam weer in topconditie krijgen. Deze onderdelen en materialen nemen wij mee zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bij een juiste onderhoudsbeurt ontstaat er met enige regelmaat afval. Wij ruimen, nadat de onderhoud uitgevoerd is, alle materialen netjes op. U hoeft dus achteraf niet zelf al het afval op te ruimen. De tarieven voor een onderhoudsbeurt aan uw VELUX dakraam is afhankelijk van het soort raam.

Dakraam laten onderhouden door een officiële VELUX montagepartner

Dakraam Techniek is officieel VELUX montagepartner.

Wij zijn specialist in het onderhouden van VELUX dakramen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het monteren van dakramen, daglichtsystemen, dakkapels en overige producten van VELUX. Als montagepartner van VELUX voldoen wij aan onderstaande criteria:

  • Wij volgen jaarlijks, minimaal 1 training bij VELUX
  • Wij zijn lid van een onafhankelijke geschillencommissie
  • Onze werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de officiële montagerichtlijnen van VELUX
  • Dakraam Techniek heeft jarenlange ervaring in het onderhouden van VELUX dakramen
  • U ontvangt de beste adviezen omdat wij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen

Als u uw VELUX dakraam wilt laten onderhouden door een professioneel bedrijf, vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons op. Omdat wij officieel montagepartner van VELUX zijn, voeren wij alle werkzaamheden uit op een professionele en goede manier.

Andere diensten van Dakraam Techniek

U kunt bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt aan uw VELUX dakraam. Maar wij helpen u ook graag met:

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend advies aan door te bellen met 010 229 81 64 of stuur een e-mail naar info@dakraam-techniek.nl.

Contact

[contact-form-7 404 "Not Found"]