VELUX dakraam prijzen GPL

De GPL serie van VELUX zijn uitzettuimelvensters. De VELUX GPL uitzettuimelvensters hebben geen scharnieren in het midden van het kozijn (zoals de tuimelvensters), maar de scharnieren zitten bij dit model aan de bovenkant. Hierdoor heb je een vrij uitzicht.

Dit dakraam is te openen met een bedieningshandgreep, die zich aan de onderkant van het raam bevindt. Met deze handgreep drukt u het dakraam naar buiten toe open.

Prijzen VELUX GPL dakraam plaatsen

De VELUX GPL dakramen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De prijzen van deze dakramen zijn afhankelijk van de maat. Klik op onderstaande afbeelding om de prijzen voor het plaatsen van een VELUX GPL dakraam te bekijken.

De getoonde prijzen zijn inclusief standaard montage.

Voordelen VELUX GPL uitzettuimelvenster

Met een VELUX uitzettuimelvenster geniet je van een vrij vergezicht.

Ook heeft u met de uitzettuimelvenster meer daglicht in uw ruimte. Wanneer u het dakraam hoog in de kamer laat plaatsen wordt een groot deel van de vloer voorzien van daglicht. Met dit dakraam heeft u bovendien een groter glasoppervlak (tot wel 18%) dan de vorige generatie dakramen.

De VELUX GPL uitzettuimelvenster is eenvoudig te gebruiken. U kunt onder het dakraam gerust meubels plaatsen. Zelfs als het dakraam iets hoger in de kamer gemonteerd is, kunt u het dakraam makkelijk bedienen met de bedieningshandgreep. De handgreep bevindt zich namelijk aan de onderkant van het dakraam. Wij raden veiligheidsglas aan wanneer u direct onder een dakraam slaapt of werkt. Door de gelaagde ruit kan er nooit een los object door de ruit naar binnen komen.

Om frisse lucht in de ruimte te krijgen, kunt u het uitzettuimelvenster één klik open zetten. Dit kan eenvoudig door de handgreep aan de onderkant van het dakraam een klein tikje te openen. Door het ingebouwde luchtfilter worden de stofdeeltjes en insecten uit de buitenlucht gefilterd.

Daarnaast zijn de VELUX GPL uitzettuimelvensters ook nog eens voorzien van HR++ beglazing. Groot voordeel hiervan is dat u bespaart op uw energiekosten. Ook wordt het warmteverlies beperkt dankzij een nieuw isolerend systeem dat zich in het dakraam bevindt.

Wilt u een VELUX uitzettuimelvenster plaatsen in een vochtige ruimte, zoals een badkamer of een keuken? Wij adviseren dan om te kiezen voor een vochtbestendige VELUX GPU dakraam.

Elk huis heeft een uniek dak waardoor er geen standaard prijzen kunnen worden gehanteerd. Indien u een gericht aanbod wenst te ontvangen, vul dan het offerteformulier in.

Klik hier om direct een offerte aan te vragen

Contact

[contact-form-7 404 "Not Found"]