VELUX lichtkoepel plaatsen

Wilt u een VELUX lichtkoepel laten plaatsen? Dan kunnen wij u daarmee helpen. Het plaatsen van een lichtkoepel is niet makkelijk. De kans op lekkages is vrij groot. Wij adviseren om een lichtkoepel door ons te laten plaatsen. Wij zorgen ervoor dat de lichtkoepel vakkundig en zonder problemen wordt geïnstalleerd.

Voordelen van het plaatsen van een VELUX lichtkoepel

Met het plaatsen van een lichtkoepel kunt u genieten van vele voordelen. Zo zorgt een lichtkoepel natuurlijk voor extra licht. Maar ook in geval van verkoeling in de zomer en een vluchtweg in geval van nood bied een lichtkoepel uitkomst.

Wij plaatsen lichtkoepels van VELUX. Een VELUX lichtkoepel is aanzienlijk energiezuiniger dan een traditionele lichtkoepel. Daarnaast hoort u vrijwel geen getik op de lichtkoepel in geval van regen of hagel. Daarnaast voldoet een VELUX lichtkoepel aan weerstandsklasse 2 van de NEN 5096. Dit betekent dat de lichtkoepel in aanmerking komt voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

VELUX lichtkoepel laten plaatsen door Dakraam Techniek

Het is belangrijk dat een lichtkoepel precies aansluit op het dak. Dit om lekkage te voorkomen. Het plaatsen van een lichtkoepel is dan ook vrij specialistisch werk. Dakraam Techniek is gespecialiseerd in het plaatsen van VELUX lichtkoepels.

Onze monteurs volgen regelmatig trainingen van VELUX. Door deze trainingen kunnen wij volledig aan uw wensen voldoen. Wij zijn erop getraind om de lichtkoepels conform de montagerichtlijnen van VELUX te plaatsen.

Er zijn verschillende typen lichtkoepels die geplaatst kunnen worden. Wij kunnen u de beste adviezen geven omtrent deze verschillende lichtkoepels.

Lichtkoepel laten plaatsen door een officiële VELUX montagepartner

Als officieel VELUX montagepartner is Dakraam Techniek dé specialist op het gebied van het plaatsen van een lichtkoepel.

U kunt bij ons terecht voor diverse montagewerkzaamheden aan uw dakraam, daglichtsysteem, dakkapel en overige VELUX producten. Omdat wij officieel montagepartner zijn van VELUX, kunt u bij ons genieten van onderstaande zekerheden:

  • De beste adviezen omdat we elk jaar minimaal 1 training bij VELUX volgen
  • Wij zijn lid van een onafhankelijke geschillencommissie
  • De montagewerkzaamheden worden uitgevoerd volgens dé richtlijnen van VELUX
  • Jarenlange ervaring in het plaatsen van lichtkoepels

Wilt u een lichtkoepel laten plaatsen door een officiële VELUX montagepartner? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons op. Dakraam Techniek is montagepartner van VELUX, hierdoor voeren wij alle werkzaamheden uit op een juiste en professionele manier.

Andere diensten van Dakraam Techniek

Wij helpen u graag met het plaatsen van een VELUX lichtkoepel. Maar ook voor onderstaande werkzaamheden kunt u bij ons terecht:

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend advies aan door te bellen met 010 229 81 64 of stuur een e-mail naar info@dakraam-techniek.nl.

Contact

[contact-form-7 404 "Not Found"]