VELUX dakraam vervangen

Heeft u een dakraam die veel onderhoud nodig heeft? Wilt u meer daglicht in uw woning? Of heeft u schade aan uw dakraam? Laat dan uw VELUX dakraam vervangen door Dakraam Techniek.

Dakraam Techniek is officieel VELUX montagepartner. Dit betekent dat wij onder andere gespecialiseerd zijn in het vervangen van een VELUX dakraam. We werken op een professionele manier en voorzien u van deskundig advies. Onze werkzaamheden voeren we uit conform de richtlijnen van VELUX.

Type VELUX dakraam

Wilt u uw VELUX dakraam laten vervangen, dan is het van belang om de code van het te vervangen dakraam te achterhalen. Dit is dezelfde code die u nodig heeft voor een zonwering of rolluik.

Om de code van uw VELUX dakraam te achterhalen kunt u het beste het raam openen. Op het kantelgedeelte is een plaatje met een productcodering bevestigd. Dit kan er als volgt uit zien:

Op het plaatje staan twee codes. De eerste code is het type dakraam, bijvoorbeeld GGL. De tweede code geeft de maat aan, bijvoorbeeld M08.

Voordelen van de nieuwe VELUX dakramen

Heeft u de code achterhaalt, dan kunnen wij uw VELUX dakraam vervangen. U kunt kiezen voor een grenen of een witte onderhoudsvriendelijke dakraam. Alle dakramen van VELUX zijn voorzien van HR++ beglazing. Dit voor optimale isolatie.

De nieuwe dakramen van VELUX hebben onderstaande grote voordelen ten opzichte van de oudere modellen:

  • meer daglicht
  • meer comfort
  • meer sfeer
  • meer frisse lucht
  • minder energieverbruik

Je haalt met de nieuwe generatie VELUX dakramen het natuurlijke daglicht in huis. Dankzij het grote glasoppervlakte (18% groter dan voorheen) komt er veel licht naar binnen. Natuurlijk daglicht heeft een positieve uitwerking op de gezondheid.

De nieuwe, witte dakramen passen in elk interieur. Tevens hebben deze dakramen vrijwel geen onderhoud nodig.

Ook het energieverbruik wordt verlaagd dankzij de nieuwe VELUX dakraam. Het speciale isolatiemateriaal en de vernieuwde beglazing zorgt voor een natuurlijke opwarming en een uitstekende ventilatie.

VELUX dakraam vervangen prijzen

Bent u benieuwd naar de kosten voor het laten vervangen van een VELUX dakraam? De prijzen voor een VELUX dakraam laten vervangen is afhankelijk van de maatcode. Staat het door u gewenste dakraam niet in het overzicht, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte-aanvraag.

VELUX dakraam laten vervangen door Dakraam Techniek

Wij kunnen, zonder veel ongemak, uw VELUX dakraam vervangen. De interieurafwerking hoeft hiervoor niet aangepast te worden. Dakraam Techniek is gespecialiseerd in het vervangen van VELUX dakramen. Met het VCA-certificaat, die wij in ons bezit hebben, garanderen wij de veiligheid. Dankzij deze certificering kunnen wij aantonen te werken volgens de veiligheidseindtermen die de Stichting Samenwerken voor Veiligheid heeft opgesteld. Behalve de VCA-certificering volgen wij ook met enige regelmaat trainingen van VELUX. Hierdoor blijven we op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen u dan ook voorzien van de beste adviezen.

Dakraam laten vervangen door een officiële VELUX montagepartner

Wij zijn specialist in het vervangen van VELUX dakramen.

Dakraam Techniek helpt u met het laten vervangen van een VELUX dakraam, daglichtsysteem, dakkapel en overige VELUX producten. Wij zijn officieel VELUX montagepartner. Als montagepartner voldoen wij aan onderstaande criteria:

  • Jaarlijks volgen wij minimaal 1 training van VELUX. Wij blijven zo op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen
  • Wij zijn lid van een onafhankelijke geschillencommissie

Contact

[contact-form-7 404 "Not Found"]