Prijzen dakramen

De nieuwe generatie VELUX dakramen.

Meer daglicht Daglicht is goed voor zowel uw lichaam als uw geest. Hoe meer daglicht, des te gezonder we kunnen leven. Het nieuwe VELUX dakraam zorgt voor meer daglicht dan ooit tevoren! Het glasoppervlak van de nieuw generatie VELUX dakramen is bij een gelijk dakformaat tot wel 18% groten dan de vorige generatie dakramen.

Meer comfort De slankere kozijnen van het draaiende gedeelte van het dakraam en het nieuwe, aantrekkelijke design van de unieke ventilatieklep en de bedieningshandgreep voldoen aan de hoogste eisen van deze tijd. Het nieuwe ontwerp van de bedieningshandgreep zorgt er mede voor dat de bediening van het dakraam nog comfortabeler, stiller en ergonomischer is.

Minder energieverbruik De nieuwe generatie VELUX dakramen overtuigt met optimale isolatie en desgewenst een verhoogde toetreding van zonnewarmte in het stookseizoen. Deze eigenschappen gecombineerd zorgen voor een uitstekende energiebalans.

Standaard wit Mondern, licht, optimale afstemming op het interieur, minder onderhoud: zomaar enkele voordelen van wit afgelakte dakramen. Daarom levert VELUX vanaf heden al haar grenenhouten dakramen standaard wit afgelakt in de kleur NCS S 0500-N. De witte acrylverf op waterbasis is 100% dekkend. Na montage hoeft er dus geen kwast meer aan te pas te komen. (TYPE GGL, GPL)

Vochtige ruimtes Speciaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens adviseren wij het vochtbestendige dakraam met houten kern en polyurethaan beschermlaag. Deze type dakramen zijn duurzaam en onderhoudsarm. (TYPE GGU, GPU)

Staat het door uw gewenste dakraam of dakraamsysteem niet bij het prijzenoverzicht, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Klik hier om direct een offerte aan te vragen

Contact

[contact-form-7 404 "Not Found"]