VELUX dakraam plaatsen

Dakraam Techniek is dé specialist op het gebied van het plaatsen van een VELUX dakraam. Een VELUX dakraam staat voor:

  • meer daglicht
  • meer comfort
  • meer sfeer
  • meer frisse lucht
  • minder energieverbruik

Waarom een dakraam van VELUX?

Zoals hierboven vermeld staat heeft een VELUX-dakraam een aantal pluspunten.

Met de VELUX dakramen haal je het natuurlijke daglicht naar binnen. Dit daglicht heeft een directe invloed op je gezondheid en leefomgeving. Het glasoppervlakte van de dakramen is tot wel 18% groter dan dakramen van andere merken. De nieuwe dakramen van VELUX worden standaard in witte lak afgeleverd. Hierdoor passen ze in elk interieur.

Ander groot voordeel is dat de dakraam hierdoor veel minder onderhoud nodig heeft. Met een VELUX dakraam bespaar je eveneens op het energieverbruik. De nieuwste modellen zijn energie-zuinig. Dankzij speciaal isolatiemateriaal en de vernieuwde beglazing zijn de natuurlijke opwarming en de ventilatie uitstekend in balans. Voor optimale isolatie is elk dakraam van VELUX voorzien van HR++ beglazing.

VELUX dakraam plaatsen prijzen

Bent u benieuwd naar de kosten voor het laten plaatsen van een VELUX dakraam? Kies hieronder het type dakraam en bekijk de bijbehorende prijzen. Staat het door u gewenste dakraam niet in onderstaand overzicht, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte-aanvraag.

VELUX dakraam laten plaatsen door Dakraam Techniek

Wij zijn uw partner op het gebied van VELUX dakramen.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het plaatsen van VELUX dakramen. De monteurs van Dakraam Techniek zijn in het bezit van een VCA-certificaat. Met het VCA-certificaat garanderen wij de veiligheid. Hiermee tonen wij aan gecertificeerd te zijn volgens de veiligheidseindtermen die de Stichting Samenwerken voor Veiligheid opgesteld heeft.

Als u door ons een VELUX dakraam laat plaatsen, dan wordt het risico op incidenten en lichamelijk letsel aanzienlijk verkleint. Ook volgen wij regelmatig trainingen van VELUX. Wij kunnen hierdoor volledig aan uw wensen voldoen als het gaat om het plaatsen van een VELUX dakraam. Dankzij de gecertificeerde en erkende trainingen van VELUX, leveren wij zeer professionele monteurs.

Dakraam laten plaatsen door een officiële VELUX montagepartner

Dakraam Techniek is gespecialiseerd in het monteren van VELUX producten.

Wij kunnen u helpen met het laten plaatsen van een VELUX dakraam, daglichtsysteem, dakkapel en overige VELUX producten. Wij zijn officieel VELUX montagepartner. Dit betekent dat u bij ons de volgende zekerheden heeft:

  • Dakraam Techniek volgt minimaal 1 keer per jaar een training bij VELUX
  • Wij zijn lid van een onafhankelijke geschillencommissie
  • Wij werken volgens de montagerichtlijnen van VELUX
  • Jarenlange ervaring op het gebied van het monteren van VELUX producten
  • Wij ontvangen deskundig advies van VELUX. Hierdoor kunnen wij u voorzien van de beste adviezen

U wilt natuurlijk dat de VELUX dakraam op een professionele en goede manier geplaatst wordt. Vraag direct een vrijblijvende offerte op en laat uw montagewerkzaamheden uitvoeren door VELUX montagepartner Dakraam Techniek.

Andere diensten van Dakraam Techniek

Behalve het plaatsen van een VELUX dakraam kunt u bij ons ook terecht voor:

Wilt u vrijblijvend advies ontvangen? Neem dan direct contact met ons op via het telefoonnummer 010 229 81 64 of stuur een e-mail naar info@dakraam-techniek.nl.

Contact

[contact-form-7 404 "Not Found"]