VELUX dakraam prijzen GPU

VELUX GPU uitzettuimelvensters zijn uitstekend geschikt voor vochtige ruimtes, zoals een badkamer of een keuken. Deze speciale dakramen zijn voorzien van een vochtbestendige kunststof beschermlaag. De GPU-uitzettuimelvensters zijn onderhoudsarm.

Een VELUX GPU uitzettuimelvenster heeft scharnieren aan de bovenkant. Dit in tegenstelling tot de tuimelvensters, waar de scharnieren zich in het midden bevinden. Gevolg van deze scharnieren aan de bovenkant is dat je een vrij uitzicht hebt. De dakraam is te openen met een bedieningshandgreep die zich aan de onderkant van het raam bevindt. Hiermee drukt u het dakraam naar buiten toe open.

Prijzen VELUX GPU dakraam plaatsen

De VELUX GPU uitzettuimelvensters zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De prijzen van deze dakramen zijn afhankelijk van de maat. Klik op onderstaande afbeelding om de prijzen voor het plaatsen van een VELUX GPU dakraam te bekijken.

De getoonde prijzen zijn inclusief standaard montage.

Voordelen VELUX GPU uitzettuimelvenster

Het uitzicht met een VELUX GPU uitzettuimelvenster is fantastisch. Je hebt hiermee een onbelemmerd en vrij uitzicht doordat het scharnierpunt zich aan de bovenkant van het dakraam bevindt.

Met een uitzettuimelvenster haalt u ook meer daglicht naar binnen. Als u besluit om het uitzettuimelvenster hoog in de kamer laat plaatsen, bereikt het daglicht namelijk een groot deel van het vloeroppervlak.

De uitzettuimelvensters zijn makkelijk te bedienen. Het is goed mogelijk om onder het dakraam een meubel te plaatsen. Ook als u besluit om het dakraam iets hoger in de kamer te monteren, dan kunt u nog makkelijk bij de bedieningshandgreep. De handgreep is namelijk aan de onderkant van het dakraam geplaatst. Wij raden veiligheidsglas aan wanneer u direct onder een dakraam slaapt of werkt. Door de gelaagde ruit kan er nooit een los object door de ruit naar binnen komen.

Wilt u de ruimte ventileren? Dan kunt u het uitzettuimelvenster één klik open zetten. Door de ingebouwde luchtfilter krijgt u bovendien altijd frisse lucht in de ruimte. Het filter zorgt er namelijk voor dat de stofdeeltjes en insecten buiten gehouden worden.

Bovendien zijn de VELUX GPU uitzettuimelvensters voorzien van HR++ beglazing. Het grootste voordeel van HR++ glas is dat u aanzienlijk bespaart op de energiekosten. Dankzij een nieuw isolerend systeem dat zich in het dakraam bevindt, wordt het warmteverlies beperkt.

Wilt u een VELUX uitzettuimelvenster laten plaatsen in een ruimte die niet vochtig is, dan adviseren wij u om te kiezen voor een VELUX GPL dakraam.

Elk huis heeft een uniek dak waardoor er geen standaard prijzen kunnen worden gehanteerd. Indien u een gericht aanbod wenst te ontvangen, vul dan het offerteformulier in.

Klik hier om direct een offerte aan te vragen

Contact

[contact-form-7 404 "Not Found"]