VELUX dakraam prijzen GGL

De dakramen uit de GGL-serie van VELUX zijn handbediende tuimelvensters. De VELUX GGL dakramen zijn gemaakt van grenenhout en ze worden wit afgelakt. Zie onderstaande prijzen.

Daarnaast zijn de VELUX GGL tuimelvensters voorzien van HR++ beglazing. HR staat voor Hoog Rendement. HR++ glas heeft een zonnefactor van 13%. Hierdoor zorgt het in de zomer voor verkoeling. Ander groot voordeel is dat u met HR++ glas veel geld bespaart op de energiekosten.

De GGL tuimelvensters hebben een ventilatiestand. Hierdoor kan de ruimte goed gelucht worden. Een VELUX GGL dakraam kan 180° kantelen. Hierdoor kan het raam gemakkelijk schoongemaakt worden.

Prijzen VELUX GGL dakraam plaatsen

De VELUX GGL dakramen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De prijzen van deze dakramen zijn afhankelijk van de maat. Klik op onderstaande afbeelding om de prijzen voor het plaatsen van een VELUX GGL dakraam te bekijken.

 

Voordelen VELUX GGL tuimelvenster

Een VELUX GGL tuimelvenster is eenvoudig te gebruiken. U kunt gerust meubels onder het dakraam plaatsen. Wij raden veiligheidsglas aan wanneer u direct onder een dakraam slaapt of werkt. Door de gelaagde ruit kan er nooit een los object door de ruit naar binnen komen.

Als het regent en u wilt toch frisse lucht in uw kamer hebben, dan kunt u de bedieningshandgreep één klik opentrekken. Het tuimelvenster staat dan op de ventilatie-stand. Frisse licht is belangrijk voor uw lichaam en geest. Door het ingebouwde luchtfilter wordt de lucht, die van buiten wordt aangevoerd, gefilterd. Het filter houdt stofdeeltjes en insecten tegen.

Ander groot voordeel van de VELUX GGL dakramen is dat u kunt genieten van meer daglicht. Het glasoppervlak is namelijk tot wel 18% groter dan bij de ‘oudere’ generatie dakramen.

Dankzij een nieuw isolerend systeem (ThermoTechnology) in het dakraam, wordt het warmteverlies beperkt. De warmte blijft hierdoor in huis.

Wilt u een VELUX tuimelvenster plaatsen in een vochtige ruimte, zoals een badkamer of een keuken? Wij adviseren dan om te kiezen voor een vochtbestendige VELUX GGU dakraam.

Elk huis heeft een uniek dak waardoor er geen standaard prijzen kunnen worden gehanteerd. Indien u een gericht aanbod wenst te ontvangen, vul dan het offerteformulier in.

Klik hier om direct een offerte aan te vragen

Contact

[contact-form-7 404 "Not Found"]