Dakdoorvoer plaatsen

Een dakdoorvoer wordt vaak gebruikt voor de afvoer van de wasdroger of de badkamer. De dakdoorvoer zorgt ervoor dat de vochtige lucht eenvoudig afgevoerd wordt. Ook kan deze dienen als ventilatie van de badkamer.

Wij plaatsen dakdoorvoeren voor verschillende soorten daken; voor zowel platte als hellende daken. Dankzij het design worden de doorvoeren volledig geïntegreerd in het dak.

Dakdoorvoer laten plaatsen door Dakraam Techniek

Bij het plaatsen van een dakdoorvoer is het van belang dat dit op een juiste manier wordt uitgevoerd. Ook moeten er geschikte materialen gebruikt worden, die passen bij het dak.

Let op, het plaatsen van een dakdoorvoer doen we enkel in combinatie met het plaatsen of vervangen van een dakraam/lichtkoepel.

Als er een dakdoorvoer geplaatst wordt, dan moet er een gat gezaagd worden in het dak. En wat is vervelender dan lekkages ten gevolge van een onjuiste plaatsing.

Dakraam Techniek is gespecialiseerd in het plaatsen en monteren van dakdoorvoeren. Wij zorgen voor de juiste materialen en geven u hierin een deskundig advies.

De medewerkers van Dakraam Techniek zijn in het bezit van een VCA-certificaat. Met dit certificaat kunnen wij de veiligheid garanderen. Het VCA-certificaat toont aan dat we werken volgens de veiligheidsnormen die de Stichting Samenwerken voor Veiligheid heeft opgesteld.

Andere diensten van Dakraam Techniek

Behalve het plaatsen van een dakdoorvoer kunt u bij ons ook terecht voor:

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend advies aan door te bellen met 010 229 81 64 of stuur een e-mail naar info@dakraam-techniek.nl.

Contact

[contact-form-7 404 "Not Found"]