Referenties

5
Referentie: Vandaag door Jonathan en zijn collega een Velux tuimelvenster GGL-8 (27 jaar oud) laten vervangen voor een GGL UK08. Er is vakkundig, zorgvuldig en net werk geleverd door deze mannen. Ik ben ook zeer tevreden over de prijs / kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader! Jan van Meersbergen Amsterdam
5
Referentie: Super! Deze mensen maken waar wat zij beloven op de site. Zij werken goed, netjes en ruimen na het werk ook alles keurig op, tot stofzuigen aan toe! Dit bedrijf is echt een aanrader, ook gezien de prijs kwaliteit / verhouding. Wim van Boxtel, AMSTERDAM
5
Referentie: Vorige week zijn bij ons 2 Velux dakramen vervangen. De mannen waren stipt om 8 uur aanwezig en half 1 hadden ze alles schoon weer achter gelaten. Heb de hele ochtend staan leuren met de koffie, maar ze wilden eerst het werk af hebben. Perfect gedaan en zeer netjes opgeleverd.
DV
5
Referentie: Vandaag velux dakraam SK10 laten plaatsen door Jonathan en zijn maatje. Mannen BEDANKT! Ik ben onder de indruk van de geleverde kwaliteit. Zeker een aanrader!
5
Referentie: Afspraken zijn nagekomen. Snelle levering en montage. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Afwerking prima. Kortom: opdracht probleemloos en prettig uitgevoerd.
4
Referentie: Het glas van het dakraam is vakkundig vervangen. Het raam gaat na de servicebeurt weer soepel open en dicht. Keurig en snel gewerkt. De vloerbedekking werd afgedekt met een dekzeil. Prima !
5
Referentie: Snel en kundig is een oud 6-pans dakraam vervangen door een groter Velux-dakraam, kompleet met rolgordijn. Ook over de onderhoudsbeurt aan het bestaande Velux GGL4 dakraam ben ik erg te spreken. Na afloop van de werkzaamheden is ook nog eens alles mooi schoon en opgeruimd achtergelaten.
5
Referentie: Wij zijn zeer tevreden over Dakraam techniek. Ze reageren snel op mails, denken goed mee en de plaatsing was ook prima. Alles wordt netjes afgeleverd.
5
Referentie: Erg vriendelijk en beleefd! Werken heel secuur alles netjes af. We hebben van te voren ook bruikbare tips gehad over de plaatsbepaling van de ramen waar we erg blij mee zijn! Ze laten het huis netjes achter, alles werd nadien gestofzuigd en opgeruimd. 1 klein puntje is wel dat de spullen op de...
5
Referentie: WIj zijn zeer zeer tevreden over dakraam techniek .Voor de offerte zijn ze ter plaatsen wezen Kijken welke werkzaamheden er uitgevoerd moesten worden en was het type Raam Correct . OFferte ontvangen en deze was praktische gelijk aan de andere aanbieders. DAk raam plaatsen was zeer professioneel...
5
Referentie: Reageerde snel op offerte-aanvraag. Bij 1e contact direct actief meedenken. Van tevoren een inspectie. Ondanks onder de oorspronkelijke betimmering aanwezige constructiefouten perfecte uitvoering en herstel fouten. (Bovendien zijn het sympathieke gasten.)
5
Referentie: Wij zijn erg tevreden over het plaatsen van de dakramen. Snelle levering en correcte afhandeling. Alles was keurig geregeld.
5
Referentie: Snelle reactie op de offerteaanvraag en afspraken zijn netjes nagekomen. Plaatsen is met zorg en keurig uitgevoerd. Prima werk!
5
Referentie: Snel. Mooie prijs. Vriendelijk. En netjes. Totaal geen klachten
4
Referentie: Kreeg snel een duidelijke offerte. Werk kon snel uitgevoerd worden. Vriendelijke ondernemer en medewerker. Werk netjes uitgevoerd. Al met al zeer tevreden.
4
Referentie: Prima werk geleverd. Alles schoon achter gelaten. Zeer tevreden
5
Referentie: Zoals alle aanvragen was de offerte zeer snel aanwezig, ook de uitvoering geschiede binnen een week. De mensen werkte stevig door. Ze werkte ook netjes. Na afloop werd alles gestofzuigd.
5
Referentie: Aardige gasten. Snelle service. Deskundig en eerlijk advies voor een schappelijke prijs. Werken netjes en snel. Na afloop werd de werkplek opgeruimd achtergelaten.
5
Referentie: 3 verschillende type dakramen (oa zuidzijde met verduistering, badkamer met speciale luxaflex (zie foto), horren) zonder enig probleem vervangen. Af en toe regen, maar alles bleef droog, gewoon met buienradar plannen. En na afloop alles keurig en schoon achtergelaten. Goede adviezen over onderhoud...
4
Referentie: Snelle reactie op de aanvraag en na de bezichtiging ook snel de offerte ontvangen. De uitvoering is deskundig uitgevoerd en ondanks de weersverwachting met regen later op de ochtend, zijn ze vroeg in de ochtend begonnen en de werkzaamheden waren incl. opruimen circa 2,5 uur later voordat de regen...
5
Referentie: Klantvriendelijk en kindvriendelijk! Vandaag is Jonathan met zijn collega bij ons geweest om het Velux dakraam aan te passen zodat we hem nu met een "display" kunnen bedienen. Terwijl Jonathan op het dak stond, was zijn collega mijn kids aan het entertainen. Het was 1 groot feest!
5
Referentie: Niets dan lof. Raam professioneel geplaatst en zeer fraai afgewerkt. Gaan het tweede raam zeer zeker weer door Dakraamtechniek laten plaatsen.
5
Referentie: Mooi gemonteerd, snel en keurig afgewerkt. Netjes schoon opgeleverd! Zeer tevreden.
4
Referentie: Prima en snel werk geleverd. Alleen de offerte liet (door een foutje?) een week op zich wachten
5
Referentie: Ik had al de goede verhalen gelezen over dit bedrijf en daar is ons besluit op genomen. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. De gevraagde offerte was snel binnen en na opdracht werd er al op korte termijn een afsrpaak gemaakt. De 2 Velux vensters zijn keurig gemonteerd inclusief...
5
Referentie: Hard gewerkt, Vriendelijk en professioneel. Alles netjes achtergelaten. De zolder en het dak zien er weer goed uit.
4
Referentie: De offerte was er snel en duidelijk gespecificeerd Goed en adequaat contact over de inhoud van de offerte Goeie service in hulp keuze gordijn en aanpassing offerte Flexibele afspraak over datum installatie Snel en netjes gewerkt
5
Referentie: Van te voren een zeer duidelijke offerte ontvangen Afspraak snel gemaakt Zeer tevreden over vakmanschap van Dakraamtechniek Nemen alle afval mee en leveren het netjes op Aanrader voor ieder die van plan is een dakraam te plaatsen
5
Referentie: Ben onder de indruk van de kwaliteit van het team , netjes gewerkt , vuile boel geruimd en emballage meegenomen ( hadden zelfs een eigen bezem ) In de offerte ontbreken alleen de Velux art.nummers.( puntje van aandacht ). Verder Chapeau. Bram van der Toorn
5
Referentie: Super net en correct bedrijf. Planning was erg meedenkend aangezien het hier ging om hotel kamers kwamen de heren tijdig en werkten netjes en snel zonder enige overlast te veroorzaken voor hotel gasten. Nette montage, volgende gelegenheid zullen wij zeker terug gaan naar dakraamtechniek!
4
Referentie: Duidelijke offerte, snelle en vakkundige uitvoering. Zeer klantvriendelijk.
5
Referentie: Snel en vakkundig, zeker een aanrader!
5
Referentie: Dakraam Techniek heeft een prima stuk werk geleverd. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. De rommel die er uiteraard van het dak komt bij het aanbrengen van dakramen hebben zij netjes opgeruimd en zelfs de vloerbedekking gestofzuigd. Zo is het laten uitvoeren van een klus voor ons een plezier...
5
Referentie: Wereld bedrijf ze zijn snel en goed volgende keer weer.
5
Referentie: snelle en duidelijke offerte na wijzegingvan de maat telefonisch bericht dat het goed koper werd.Montage keurig en snel,alles netjes en schoon achter gelaten.zeer tevreden.
5
Referentie: Het geheel is snel en vakkundig uitgevoerd. In 4 uur waren ze klaar. Mooie ramen, zeer makkelijk te sluiten in tegenstelling tot de oude variant. Dakpannen zijn netjes gehalveerd en het lood ligt er keurig bij.
5
Referentie: Zeer geschikt mannen vriendelijk en deskundig. Goede voorlichting in het voor traject. Komen aan huis om de mogelijkheden door te spreken. Het contact via telefoon en mail is goed. Netjes gewerkt en de afwerking is prima. Ik kan ze zeker aanbevelen.
5
Referentie: De ramen zijn netjes geplaats! Evenals de rolgordijnen! Netjes afgewerkt en schoon opgeleverd. Hele aardige jongens, deskundig en betrouwbaar! Wij zijn meer dan tevreden! (Vb foto van 1 raam bij ons)
5
Referentie: Vakmanschap en erg vriendelijk personeel. Zeer professioneel werk afgeleverd!
5
Referentie: Zeer professionele advisering over wat beste was voor onze situatie en uitvoering, en ook realisatie. Top!
5
Referentie: Snelle en correcte service, mooi opgeleverd dakraam in krap 3 uur. En dat alles ook nog voor een zeer scherpe prijs. Erg blij mee.
5
Referentie: 4 velux dakramen laten vervangen en opnieuw laten aftimmeren. Werk is keurig opgeleverd. Communicatie is prettig en de service goed. Geen moeite om even de oude rolgordijnen te demonteren zodat deze nog doorverkocht kunnen worden. Afspraken worden nagekomen en laten de werkplek keurig achter....
5
Referentie: Jl. donderdag zijn er 2 dakramen vervangen. Er is heel netjes gewerkt en al het afval hebben ze meegenoemn. Onze complimenten voor deze vakkundige en nette service.
5
Referentie: 1 velux dakraam vervangen (hout voor kunststof) en 2 glasdelen vervangen. Snel en netjes gewerkt!
5
Referentie: Binnen 4 dagen na opvragen offerte werd het raam vervangen, keurig netjes en snel. Complimenten voor de service, een absolute aanrader
5
Referentie: Dakraamtechniek heeft bij ons een dakraam vervangen en het geheel opnieuw afgetimmerd. De mannen werken netjes en geordend en zijn erg sociaal. Ze hebben oog voor detail en werken het erg netjes af. Ook bespreken ze alles wat ze doen en geven ze handige tips en adviezen! Bedankt mannen!
5
Referentie: Vandaag velux dakram laten" vervangen door dakraamtechniek. Een goede samenwerking tussen de beide heren, die op tijd begonnen. Snel en nauwkeurig gewerkt, alle rommel opgeruimd en goede uitleg van het dakraam bij oplevering. Kortom een aanrader.
5
Referentie: Reparatie, snel en vakkundig uitgevoerd. Zeer tevreden over dit bedrijf, een aanrader!
5
Referentie: Het dakraam as snel en goed geplaatst in onze nieuwbouwwoning! Bedankt!
5
Referentie: Snelle levering en snelle reactie op vragen, vakkundige plaatsing, mooi eindresultaat.
5
Referentie: Het raam kantelde erg stroef en sloot niet meer goed af. Hierom dakraamtechniek.nl gebeld. Monteur kwam vrijblijvend langs om naar het euvel te kijken. Het probleem was snel verholpen en was kosteloos! Gelijk het raam een onderhoudsbeurt laten geven voor een zeer schappelijke prijs. Aanrader!!!
5
Referentie: 1 raam welke lek was laten vervangen en 2 verduisterende gordijnen laten plaatsen. Ze gaan heel netjes te werk en ruimen alles keurig op. Zelfs het rolgordijn dat wij al hadden bij het lekke raam werd op eigen initiatief teruggeplaatst. Een aanrader dus!
5
Referentie: Dakraam Techniek heeft bij ons op zolder vier dakramen geplaatst. Naast de ontzettende goede service, het vriendelijke contact en de goede prijs waren wij ontzettend tevreden over de netheid waarop de mannen werkten en de hoge kwaliteit van de afwerking. Zeer vakkundige mannen die prachtig werk...
5
Referentie: Diverse offertes opgevraagd en die van Dakraam Techniek was het beste en tot in detail. Het contact verliep soepel en snel. De werkzaamheden werden keurig op tijd aangevangen en de afwerking was boven verwachting. Er was geen stofje te bekennen! Later bleek dat voor het werken op het dak, ze...
5
Referentie: Vandaag 1 dakraam vervangen en 1 geplaatst. Jonathan en Patrick waren keurig op tijd. Er werd eerst getekend en akkoord gevraagd alvorens er echt gezaagd werd. Was erg prettig. Mooie afwerking en de klus was snel geklaard. Zelfs na afloop werd er nog gestofzuigd! Zou Dakraam Techniek zeker aanraden!
cor
5
Referentie: Snelle afhandeling van email. Offerte was goed gedetailleerd en duidelijk. Het werk is snel en vakkundig uitgevoerd. Netjes alles opgeruimd. Prima werk . Een aanrader
4
Referentie: Dakraam Techniek heeft de werkzaamheden correct en netjes uitgevoerd. Tevens gaf men voor, tijdens en na de werkzaamheden netjes en duidelijk antwoord op vragen.
5
Referentie: Informatie ingewonnen via email. Snelle beantwoording. Na huisbezoek waarin we onze wensen hebben uitgesproken zijn er duidelijke offertes gemaakt. Na definitieve keuze en een kleine aanbetaling van 10%, dit i.v.m. de nieuw aan te schaffen producten, is er snel, uitstekend en netjes! gewerkt. Op...
4
Referentie: De offerte voor het dakraam en onderhoud bestaand dakraam zag er goed gedetailleerd uit, zodat de keuze al snel op dit bbedrijf viel. De afwerking was goed. Niets op aan te merken.
4
Referentie: Uitstekend. Er werd zeer snel,gereageerd op mails met vragen. Maar ook werd er goed doorgevraagd over de klus. Dit had tot gevolg dat er meteen een correct goed glastype ingezet kon worden. Als er niet doorgevraagd was was dat waarschijnlijk verkeerd gegaan omdat ik een verkeerd type nummer had...
5
Referentie: Fijn contact, reageert erg snel op vragen. Ook over de uitvoering ben ik heel erg tevreden, snel, nauwkeurig en netjes. Kwam ook met goede suggesties voor eventuele aanschaf van een nieuwe jaloezie.
4
Referentie: Duidelijke afspraken, netjes gewerkt, mooi afgewerkt, mooi opgeruimd, snel, helemaal goed.
5
Referentie: Afgelopen zaterdag is bij ons een dakraam geplaatst door de mannen. Binnen een paar uurtjes hebben ze het vakkundig geplaatst. De afwerking rond het raam is netjes afgetimmerd en alles was opgeruimd Top werk geleverd voor een goede prijs, geheel volgens afspraak en planning.
4
Referentie: Ik heb een prettig ervaring met de monteur van Dakraam-Techniek. Ik ben netjes te woord gestaan en hij heeft goed met mij mee gedacht. En het belangrijkste, het werk is prachtig gedaan. Toen ik naar het resultaat kwam kijken stonden ze zeflfs alles stof te zuigen. Een echte aanrader.
5
Referentie: Prima vakman, een aanrader. Een vakman die aan zijn woord houdt. De prijs van zijn bieding, was ook de prijs die ik moest afrekenen. A++